OKRENULI JOJ LEĐA

Slali su joj bezobrazna pisma, vređali njene roditelje a na kraju su je i prijatelji napustili: Šta je sve izgubila Bridžit Makron zbog ljubavi sa Emanuelom (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

jana

18-01-2018 21:29h
kakva je to hrabrost bila
al
dobi ona mlado i pametno momce

Dr

19-01-2018 11:34h
@jana
Pametna zena. Moja je od mene starija 10 godina. Nasla mladje da joj duze traje

miloje

18-01-2018 23:05h
Da su joj bili prijatelji, oni istinski pravi, stali bi do danas njeni prijatelji.
A posto su je svi napustili, znaci da njenog prijateljstva nisu vredni.

Anja

19-01-2018 09:32h
Prva dama Francuske potice iz bogate porodice tako da je bila materijalno situirana pa je mogla sebi da dozvoli taj luksuz da rasturi sopstvenu porodicu i kasnije jurca po Parizu za vrsnjakom svoje cerke. Hirovitost, egoizam, i debeo obraz uz materijalnu podlogu je odgovor za ono sto je dobila , ono sto je pri tom izgubila ocigledno joj nije ni bilo od znacaja.

XXL

19-01-2018 10:28h
Je l' ima neka fotografija iz njenih mlađih dana?

ana

19-01-2018 14:33h
jes da joj se poznaju godine na licu al ljubav ne bira godine glasajmo za ljubav!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: