GOLUPČIĆI

Zaljubljeni pogledi i romantične šetnje: Ana Ivanović i Bastijan uživaju u Beogradu (FOTO)

0

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović iskoristila je nekoliko dana da sa suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom obiđe roditelje u Beogradu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako je poznato da par svuda zajedno putuje, te da ne vole da se odvajaju kada im obaveze dozvoljavaju, Ana i Švajni su nedavno iz Majorke stigli u Beograd, a juče tokom prepodneva zaputili su se u obližnji restoran na ručak.

 

Ana je bila jednostavno obučena, nosila je široki duks i crne pantalone, pa se nasmejana i raspoložena, sa suprugom i bratom Milošem smestila u obližnji restoran oko 11 časova.

Par nije skidao osmeh s lica, a čitavo jutro za doručkom su se šalili i pričali o uobičajenim temama. Švajni i Ana su se sve vreme grlili, šaputali jedno drugom na uvo i mnogi su primetili da ljubav cveta, ali i da teniserka bez trunke šminke izgleda prelepo – kaže izvor sa lica mesta.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Švajnštajgerovi su oko podneva zagrljeni napustili restoran, a odmah za njima izašao je Miloš. Ana se nije obazirala na paparace i sve vreme se držala za stomak, a iako je jedna od najlepših srpskih sportistkinja do sada na sve načine pokušavala da sakrije stomak, ovaj put joj to nije pošlo za rukom.


Blistavi osmeh, rumeni obrazi i zaobljeni stomačić: Ovo je najlepše izdanje Ane Ivanović od kada je trudna (FOTO)

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker