DEVOJKE MU PRILAZE

Zvezda serije Ubice mog oca ponovo sam: Mladi glumac raskinuo dugogodišnju vezu (FOTO)

0

Mladi glumac koji tumači lik inspektora Mirka Pavlovića u seriji "Ubice mog oca" Marko Janketić priznao je da je raskinuo dugogodišnju romansu, te da su odnedavno počele da mu prilaze pripadnice lepšeg pola.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Donedavo je bio u višegodišnjoj romansi, međutim Marko Janketić u novu godinu ulazi kao solo momak. To je potvrdio i u razgovoru za "Blic", a pitali smo ga šta mu žene sada kažu kada ga vide na ulici. Iako je u ranijim intervjuima pričao da udvaračica nema, te da ne oseća popularnost koju je stekao ulogom u seriji, čini se da to više nije slučaj.

 

- Nisam više u vezi. Priđu mi devojke i uglavnom me pitaju za ulogu i raspituju se za seriju. Međutim, poznato je da mi glumci ne smemo da pričamo o tome šta će se tek dešavati. Mogu da kažem da će biti veoma uzbudljivo, možda čak uzbudljivije nego u prvoj sezoni, kao da će biti i brojnih iskušenja, razne osobe će biti upletene u kriminalni milje - kaže Marko.

 

foto: Vladmir Šporčić

 

Budući da su se mnogi pitali da li Janketić igra inspektora koji je pozitivac ili negativac, on odmah razjašnjava tu dilemu.

 

Marko Janketić: Ženim se sutra, ili na leto

Nema ovde pozitivaca ili negativaca. To su sve ljudi od krvi i mesa sa svim svojim vrlinama i manama. Naravno da Mirko nije trebalo da udari Nataliju (Natašu Ninković). Policajac je, a optužen za nasilje. I meni se desi da nekada u svom poslu izgubim kontrolu, a kamoli ljudima koji su u kontaktu sa raznoraznim ne baš finim stvarima. Ipak, meni kada se to desi naravno da nikog ne udaram, posvađamo se na setu, ali se brzo i pomirimo. To je sve normalno - kaže nam Marko.

Budući da se brat Radomir nekada bavio policijskim poslom, pitali smo ga da li mu je davao neke savete u vezi s ulogom inspektora Mirka Pavlovića.

On se više ne bavi tim poslom, bavio se nekada, ali nisam ga pitao, imam neke ljude, policajce koje poznajem, koji su me uputili u neke stvari - kaže Marko Janketić

Jedna od najvećih holivudskih zvezda zaigraće u seriji Ubice mog oca: To je sasvim realno, on obožava Srbiju!

 

 

makonda-tracker