o porodici

Jednog dana deca će mi biti zahvalna: Zdravko Čolić o iskreno o ćerkama i supruzi (FOTO)

0

Pre šesnaest godina rekao je sudbonosno "da" Aleksandri, koja mu je podarila naslednice Unu i Laru, a sada je rešio da kaže više o njihovom odnosu i kako stvari funkcionišu u porodici slavnog pevača.

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

 

Teško je reći ko je stroži u našoj kući, da li moja supruga ili ja. Tata je slab, mama je jaka, a tata treba više da prati mamu. Mi smo taj period u kojem su moje ćerke zvali "ludim godinama", samo je sada njima mnogo opuštenije i deca su više zaštićena. Ograničenja moraju da postoje - započeo je Zdravko Čolić, koji je proletos napunio 66 godina.

Mora da se zna ko su roditelji. Ako sada postavite ispravnu granicu, jednog dana deca će vam biti zahvalna. Žena je uvek stub kuće, tako je bilo nekad, tako je i sada. Žena može bolje da drži kuću nego muškarac, iako je on uglavnom taj koji zarađuje i odgovoran je za ekonomski prosperitet - dodao je Čola.

Zbog njegove popularnosti jedan trenutak mogao da ODUZME ŽIVOT njegovoj supruzi: Zdravko Čolić iskreno o strahu koji zauvek pamti (FOTO)

 

Vaspitavanje dece i održavanje domaćinstva oduvek je bilo na ženi. U našem domu majka je imala najvažniju reč, tata je tu reč poštovao. Radio je svoj posao, donosio platu, mama je bila domaćica. Nije zarađivala, ali je nosila teret kuće.

 

foto: Aleksandar Kerekeš Keky

 

Mislili smo da o njemu sve znamo: I sam Zdravko Čolić se trudi da zaboravi jedan detalj iz svog života (FOTO)

 

Zdravko je otkrio da će za doček Nove godine biti sa porodicom, kako to najčešće biva u njegovom slučaju.

Biću sa suprugom i decom, uz brojne prijatelje koji žive u Sarajevu, gde pevam 31. decembra. Svi se radujemo toj noći - zaključuje najpoznatiji pevač na ovim prostorima.

 

 

 

makonda-tracker