da li je istina?

Nikada nije bila deblja a fanovi misle da je trudna: Kejt Mos u 43. godini u blagoslovenom stanju? (FOTO)

0

Lice modnog sveta devedesetih uvek su prozivali izrazito mršavom, a sada kao da je okrenula ploču i iznenadila sve dobijenim kilogramima...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kejt Mos jedna je od najpoznatijih manekenki u istoriji, a svi je pamte po izrazito mršavoj liniji i ženstvenom grandž stilu, ali ovaj put uspela je da šokira javnost svojim novim izgledom. Naime, dok je nosila božićne poklone svojim susedima, budno oko fotografa uhvatilo ju je na ulici dok je šetala s prijateljicom i psom Arčijem.

 

U potpuno opuštenom izdanju pokazala je da joj višak kilograma ne smeta, a mnogi su se složili s njom i prokomentarisali kako je ovo pozitivna promena u njenom životu.

 

Nagli rast broja kilograma potencijalno se može pripisati i nedavnom navodnom lečenju od zaisnosti od alkohola. Kako je nedavno izjavila da bi volela da dobije dete, odlučila je da prestane da pije alkohol i sve što je u njenoj želji sprečava, da izbaci iz svog života.

 

Poznato je kako ju je Kejt Mos ponizila: Ova nestašna lepotica sada je probudila bes Viktorije Bekam - a za sve je kriv Dejvid!

 

Kejt je svoje srce dala aristokratu Nikolaiu von Bismarku, a oboje se nadaju da će u skorije vreme postati roditelji. Ipak, neki nagađaju kako je upravo trudnoća razlog njenog debljanja, ali Britanka još nije dala naznaku kako je to već moguće.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker