MOGU SVE DA IZGUBE

Naslednici moraju da budu na oprezu: Otkrivena stroga pravila testamenta Hjua Hefnera (FOTO)

0

Tri meseca nakon što je glavni osnivač "Plejboja", Hju Hefner preminuo u 91. godini, u javnosti svakodnevno cure novi detalji o podeli imovine, odnosno informacije o testamentu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon što su mediji preneli da njegova 60 godina mlađa supruga Kristal Hefner nije navedena u testamentu, izgleda da će lepa zečica ipak dobiti svoj deo ako se bude držala strogo određenih Hefnerovih pravila ponašanja.

 

U dokumentima piše da naslednici, supruga i četvoro njegove dece, moraju izbegavati često korišćenje ilegalnih supstanci i da ne smeju da postanu zavisni od alkohola ili droge. U slučaju da pokleknu, ostaju bez nasledstva.

 

O njemu je pričala s gorčinom: Užasan način na koji je Hju Hefner iskoristio Merilin Monro

 

foto: Profimedia

Ako bude u bilo kom trenutku postojala sumnja da se neko od naslednika ne pridržava odredbe, ovlašćena osoba može zatražiti testiranje na drogu njegove supruge Kristal i dece.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

 

Kad bi se dogodilo da neko od naslednika zaista ostane bez prava, ta prava se mogu vratiti ako naslednik dokaže da ništa nije konzumirao 12 meseci od gubitka prava ili ako odbor zaključi da je sposoban da brine o sebi i svojim finansijama

.

Da bi izbegao bilo kakav nesporazum, Hefner je pre smrti sve isplanirao.

 

Bizarne spekulacije ne prestaju: Bivša devojka Hjua Hefnera otkrila šta ga je zaista ubilo (FOTO)

 

Naime, testament ne vredi za potencijalne naslednike koji do njegovog poslednjeg dana nisu bili uz njega, odnosno da se nakon njegove smrti ne bi javile osobe sa tvrdnjama da su Hefnerova jeca.

Izričito odbacujem i isključujem u okviru ovog ugovora o poverenju bilo kojoj osobi koja tvrdi da je moje dete, uključujući i svako dete koje se rodi nakon moje smrti, a potencijalno je začeto sa mnom. Ova testament važi za svako moje dete koje je živelo sa mnom u kućanstvu i da u dokumentima jasno piše da je moje dete – piše u službenim dokumentima.

 

makonda-tracker