VERA MU JE POMOGLA

Saznao je da ima rak a onda da mu je ćerka doživela tešku saobraćajnu nesreću: Poznati holivudski glumac napokon progovorio o paklu koji je preživo (FOTO)

0

Rešio je da otkrije svima kroz šta prolazi od 2015. godine, kada mu je dijagnostikovan kancer, o čemu dugo nije želeo javno da govori.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Poznati glumac poslednjih godina prošao je kroz pravi pakao i sada je sa javnošću poželeo da podeli teške trenutke koje je prebrodio.

Bio sam previše ozbiljan - rekao je Val Kilmer o životu pre nego što je oboleo od teške bolesti. - Znao sam da se iznerviram kada npr. ne budem nominovan za Oskare. Meril Strip je sigurno jako srećna zbog svojih Oskara. Važno je da te ljudi vole, da si voljen - dodao je on.

Morao sam da se borim jer je bolest uvek tu: Božo Vrećo progovorio o svom teškom zdravstvenom stanju (FOTO)

 

Zbog raka grla podvrgao se traheostomiji, a zbog iste ima neobičan hrapav glas i kratkog je daha dok razgovara sa drugima.

 

Malo nakon što je saznao da ima kancer, ćerka Mercedes doživela je saobraćajnu nesreću, u kojoj je teško povredila nogu, pa se oporavljala u mesecima koji su usledili. Glumčev sin Džek je priznao da nije mogao da veruje šta ih je snašlo.

 

 

Teška bolest ju je učinila jačom: Otkrivena tajna koju je Hale Beri čuvala 20 godina (FOTO)

Vera mi je pomogla da izađem na kraj sa svim. Pomogla mi je da izađem iz svih kriza - naveo je za američke medije Val, poznat po ulogama u filmovima "Top Gan" i "Betmen zauvek".

Pozirao je za jedan magazin sa sinom i ćerkom, pokazavši kako danas izgledaju, a njegovi fanovi su mu ostavili veliki broj poruka podrške. Bolest glumca je trenutno u remisiji.

makonda-tracker