DA LI JE PRETERALA?=

Dugo vremena je u Holivudu važila za kostura bez oblina: Mlada pevačica se ugojila pa se našla na meti opasnih i nemilosrdnih fanova (FOTO)

0

Ona je uvek bila sinonim za vitko telo, a sada se pojavila potpuno neprepoznatljiva!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pevačica Tejlor Svift se od početka svoje karijere mnogo menjala, ali jedna stvar u vezi sa njom je uvek bila ista, a to je bio izrazito vitak stas.


Tejlor se uvek isticala manekenskom građom, bez naznaka bilo kakvih oblina.

 

Slavna naslednica sve iznenadila novim izgledom: Više ne moram da budem mršava i lepa (FOTO)

 

I taman kada je izbacila novi album i njime pokazala, kako ističe, duhovni preobražaj, čini se da je rešila da to isprati i fizičkom transformacijom, pa se nedavno pojavila izgledajući bitno drugačije od onoga što su fanovi navikli da vide kod nje.

 

A naravno, nisu samo fanovi ti koji su uočili promenu. Tu su i novinari koji su odmah postavili pitanje da li je trudna.

 

foto: Profimedia

Pevačica nije komentarisala ni pitanja medija, a ni komentare fanova koji su raznoliki, ali preovlađuju oni u kojima se izražava oduševljenje njenom transformacijom.


Tejlor se ugojila i oduševljena sam - kaže jedna devojka.

Godinama su je ismevali zbog izgleda, a onda je postala jedna od najtraženijih modela na svetu: Slavna manekenka progovorila o teškom detinjstvu

Prvo Rijana, a sad Tejlor. 2018. godina je i zvanično godina debelih devojaka, zato navalimo - komentar je druge devojke na Tviteru.

Da li je zaista trudnoća u pitanju, pokazaće vreme, a Tejlor dotle može da uživa u pohvalama fanova na račun njenog izgleda.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker