EKSKLUZIVNO

Još jedna drama u životu pevačice: Razvodi se ćerka Mikija Jevremovića (FOTO)

1

Jelena nedavno podnela zahtev za okončanje braka. 

foto: Privata Arhiva
foto: Privata Arhiva

 

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića Jelena razvodi se od supruga Predraga Nedeljkovića, koji je letos uhapšen zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja.


Kako Kurir ekskluzivno saznaje, nekadašnja pevačica i odnedavno spisateljica nedavno je podnela zahtev za razvod braka zbog brojnih laži i uvreda koje doživljava od muža  i njegovih najbližih.

Ugasila se ljubav koja je trajala punih devet godina. Ko bi rekao! Svi su bili ubeđeni da će Jelena i Peđa do groba biti zajedno jer je njihov odnos zaista bio poseban. Jedno drugom su bili na prvom mestu, pogotovo dok su živeli u Parizu.

Pre nego što su se venčali, kad je Jevremovićeva bila u jeku popularnosti, ona je napustila sve i otišla s njim u inostranstvo. Totalno mu se priklonila i prilagođavala. Rodila je dva sina, Tadiju i Lazara, koji su joj na prvom mestu. Međutim, njihov odnos se poljuljao kad su se vratili u Beograd - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da su problemi u braku nastali kad je ćerka legendarnog pevača posumnjala da se Nedeljković bavi nelegalnim poslovima.


Ćerka Mikija Jevremovića kroz suze progovorila o najdubljim emocijama nakon smrti oca: U meni je praznina kroz koju duva promaja

U više navrata je nagovestila mužu da treba da se ostavi toga, pa makar imali novca samo za najosnovnije potrebe. Međutim, to nije upalilo. On je uhapšen, a njoj je na vrat natovario dugove i pretnje. Jelenu uhode i progone sa svih strana, doživljava svakodnevno psihička maltretiranja od njemu bliskih osoba.

foto: Privata Arhiva

 

Kako bi ostala normalna zbog dece, ona hrabro prelazi i preko toga. Međutim, morala je da stavi tačku na sve to. Kad je bila kod muža u poseti, njihov odnos postao je hladan. On ju je razočarao na svim poljima, pogotovo jer je od nje skrivao mnoge stvari. Odlučila je da se razvede u miru zbog sinova, kojima će uvek njihovog tatu predstavljati kao junaka, kakav on jeste u njenoj autobiografiji „Jedanaest dana“, koju je nedavno objavila - završava izvor.


Ćerka Mikija Jevremovića neutešna: Pozlilo mi je kad sam videla tatu kako bespomoćno leži

 

Pozvali smo Jelenu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

 

Razumite me, teško mi je. Zbog saradnje koju imamo reći ću da su informacije tačne. Znate da sam uvek tu za intervjue i izjave, ali ovog puta bih zamolila da me pustite da u miru rešim svoje probleme, a znate i sami da ću jednog dana ispričati sve. Još nisam spremna za to - rekla je Jevremovićeva za Kurir.

 

makonda-tracker