čarobni su

Princ Džordž i princeza Šarlot su neodoljivi: Praznična čestitka kraljevske porodice topi i najhladnija srca (FOTO)

0

Novogodišnja čestitka kraljevske porodice je oduševila celu Veliku Britaniju ali i njihove obožavatelje širom sveta, a najviše su komentarisani maleni princ Džordž i neodoljiva princeza Šarlot.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Božićna fotografija kraljevske porodice jedna je od glavnih tema u Velikoj Britaniji, a na njoj su se ove godine našli Princ Vilijam, njegova trudna supruga, Kejt, i njihove dvoje preslatke dečice, princ Džordž i malena princeza Šarlot.

 

Obožavatelji kraljevaske loze su sa oduševljenjem prihvatili fotografiju,a a najviše se kometarisao izgled najmlađeg člana porodice. Malena Šarlot upoređena je sa čuvenom kraljicom Elizabetom II.


I Džordži napisao pismo Deda Mrazu, naglasivši da je bio dobar čitave godine: Šta princ želi za predstojeće praznike (VIDEO)

 

Porodica se za Božićnu čestitku I modno uskladila te su svi imali neki plavi detalj. Komplet koji je ponela vojvotkinja Kejt, princ Džordž i princeza Šarlot sigurno će sa polica u radnjama veoma brzo razgrabiti, baš kao i svaki put kada objave neki službeni portret.

 

foto: Prodimedia

 

Vojvotkinja od Kembridža je za ovo fotografisanje ponela kostim Ketrin Voker koji je već nekoliko puta nosila, a i princ i princeza su "ponovili" svoje kompletiće.

 

foto: Prodimedia


Tako mala, a već dama: Princeza Šarlot neodoljivim potezom zasenila čak i svoju slavnu majku (FOTO)

 

Porodica je osim Božićne čestitke podelila i da će Šarlot krenuti u jaslice iduće godine u januaru i da su odabrali "Wilcocks Nursery School" u Londonu.

 

 

 

 

makonda-tracker