akcija

Njihova garderoba na dodeli Zlatnog globusa slaće jasnu poruku: Sve glumice Holivuda biće obučeno u crno (FOTO)

0

Jedna od najprestižnijih dodela filmskih nagrada svakako je Zlatni globus koji se dodeljuje pre Oskara, pa je upravo dobar pokazatelj ko bi mogao da ponese ovu prestužnu titulu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Sledeća dodela Zlatnog globusa očekuje nas 7. januara 2018. godine, a kako se već sada spekuliše holivudske glumice rešene su da pripreme svojevrsno izenanđenje za crveni tepih.

 

Naime, veliki broj glumica pojaviće se u crnim haljinama kako bi na taj način prenele jednu snažnu i moćnu poruku. One će crne kreacije nositi u znak protesta protiv seksualnog nasilja i neprimerenog tretmana žena u svetu šubiznisa.

 

foto: Profimedia

 

Nasilje nad ženama: Kako prepoznati nasilnika pre nego što bude kasno

 

Seksualno uznemiravanje bila je jedna od najvažnijih tema u godini na izmaku, jer je veliki broj slavnih dama javno progovorio o tome i svedočio o nedaćama kroz koje su prošle u karijeri i životu.

 

foto: Profimedia

 

Ovaj je pokret je poprilično odjeknuo i gotovo sve nominovane glumice učestvuju u njemu. Svi stilisti koji su ranije već odradili dogovore s glumicama, sada naknadno menjaju dogovorene brendove - otkrio je anonimni izvor za "US Weekly"

Još jedna poznata dama je pretrpela zlostavljanje: Kada sam se probudila videla sam da me snima (FOTO)

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker