voli svoje obline

Celog života su je nazivali pogrdnim imenima zbog viška kilograma a danas je jedna od vodećih plus sajz manekenki: Upoznajte ćerku čuvenog čuvara plaže Miča Bjukenona (FOTO)

0

Otac Hejli Haselhof je i te kako popularan glumac i oduvek je važio za velikog frajera. Osvajao je dama decenijama unazad, ali ona ipak nema epitet "fem fatal" iako je prava lepotica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Njen otac je čuveni Dejvid Haselhof, glumac poznat po liku Miča Bjukenona iz serije "Čuvari plaže". Hejli ima 25 godina i pozamašne obline i neki kažu višak kilograma.

 

No, ona ne mari za to već uživa u fotografisanju. Bavi se modelingom, ali u kategoriji "plus sajz".

 

Ultra kratku suknju mogu da nose i XL dame: Iskopirajte plus size manekenku, sakrijte sve mane i izgledajte seksi (FOTO)

 

 

A post shared by Hayley (@hhasselhoff) on

 

Nedavno se slikala za jedan magazin i priznala da uživa u slikama gde je samo u donjem vešu.

Važno je da postoji časopis čiji je cilj pomoći ženama da zavole svoje telo i koji u fokus stavlja obline i modu. Osećala sam se ugodno u donjem rublju. Ovo mi je jedno od najdražih poslovnih angažmana", rekla je Hejli.

Punije dame sve vreme belu košulju nose pogrešno (ili je ne nose uopšte): Plus size manekenka otkrila trik koji će vas u sekundi prepoloviti

 

 

A post shared by SLiNKmagazine (@slinkmagazine) on

 

makonda-tracker