nova pesma

Pevačicin široki osmeh i lepo rasploženje: Lepa Brena na najlepši način obeležila 35 godina rada (FOTO)

0

Nostalgija i seta na njena lepa vremena, poslužili su kao inspiracija za jedan od Breninih najlepših spotova ikad... 

foto: Promo
foto: Promo

U trenutku kada Lepa Brena proslavlja 35 godina rada, pojavila se i pesma "Zar je važno da l se peva ili pjeva" kojom je najavila novi album, popularnoj pevačici je stiglo još jedno zvanično priznanje.

 

Lepa Brena iskreno o prošlosti: Kad se setim kroz šta sam sve prošla...

 

Danas je u svečanoj dvorani Doma Sindikata, dobila i zvanični status umetnika u estradno muzičkoj umetnosti, ali i nagradu u znak priznanja za unapređenje estradno muzičke umetnosti.

 

Da je baš ova nagrada bila jedina koja nedostaje možda najbolje svedoči Brenin širok osmeh i lepo raspoloženje koje nije mogla da sakrije.

 

Ono po čemu se ovaj pevačicin spot razlikuje od prethodnih jeste lokacija na kojoj je video sniman. Najlepši kadrovi Sarajeva, Beograda i Zagreba napravili su divnu priču koja prati Breninu pesmu. 

A ono što je mnoge iznenadilo jeste vrhunska glumačka ekipa iz celog regiona na čelu sa Nikolom Kojom, Emirom Hadzihafizbegovićem, Enisom Beslagićem..

 

Zatim, Sasa Petrovic, Dragan Bjelogrlic, Kata Tomovic, Tamara Dragic, Nikolina Kovac, Sladjana Mandic, Slatki Greh, Denis Derviskadic, Edin El Alami, Dusko Krkovic napravili su da ovaj spot podseti na staru Jugu u kojoj se Lepa Brena i proslavila. 

 

makonda-tracker