otvorila dušu

Slavna pevačica u iskrenoj ispovesti progovorila o borbi sa zavisnošću i teškim zdravstvenim problemima: Dotakla sam dno, halucinirala sam svakodnevno

0

Slavna pevačica hrabro je progovorila o svojoj borbi sa zavisnošću.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna pevačica Fergi otvorila je dušu i progovorila o borbi sa zavisnošću. U jeku razvoda od bivšeg supruga, glumca Džoša Damela, Fergi je otkrila i kako joj u mladosti nije bilo nimalo lako, te da ju je eksperimentisanje s drogama dovelo do teških zdravstvenih problema.

 

- Dotakla sam dno. Patila sam od hemijski indukovane psihoze i demencije. Halucinirala sam na dnevnoj bazi. Trebalo mi je godinu dana nakon što sam prestala sa uzimanjem metamfetamina da hemikalije mom mozgu prestanu da nanose štetu - priznala je Fergi i otkrila s kakvim se posledicama suočavala nakon konzumacije droge.

 

Fergi: Džoš je najbolji otac na svetu!
 

- Znala sam da sedim u zatvorenoj prostoriji u kojoj su mi se priviđale pčele i zečevi - izjavila je pevačica.

 

Na početku joj se sve činilo zabavno, ali ubrzo je shvatila do čega se dovela.

 

Fergi se slomila pred kamerama: Volim ga, želela sam da zauvek budem s njim
 

- Dan kada mi je prestalo biti zabavno bio je dan kada se probudila moja snaga, vera i nada u nešto bolje - rekla je za Daily Mail.

 

U intervjuu se kratko osvrnula i na razvod koji je usledio nakon osam godina braka. Kaže da trenutno nema vremena za tugu jer naporno radi na promovisanju svog prvog solo albuma "Double Dutchess".

 

Na koga vam liči: Fergi u šetnji sa sinom izmamiće vam osmeh (FOTO)

makonda-tracker