promenila se

Majčinska ljubav joj je otvorila drugačiji pogled na svet: Ella Dvornik otkrila kako se oseća zbog ćerkice (FOTO)

0

Ćerka pokojnog Dina Dvornika objasnila je kako se oseća od kako je postala majka devojčice.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

 

Ellu Dvornik je odlazak kod frizera naterao na razmišljanje, pa je objasnila da se učlanila u klub "onih ljudi", a evo šta je time htela da kaže.

 


Ja bih da nestaneš iz javnosti: Ela Dvornik je nakon porođaja svojim slikama očigledno zasmetala nekome (FOTO)

Otišla sam napokon kod frizera nakon pola godine. Iako inače nisam tip koji mora da ima isfeniranu frizuru svakih nedelju dana, bar u nekoliko meseci moram da odem do frizera da se dovedem u red. Ipak nije lako biti plavuša i održavati to na nekom nivou. Tako sam rano ujutro već u sedam izašla, kako bigh došla do salona pre nego što bilo ko drugi stigne, da uspem da se ofarbam i dođem do kuće pre nego što se mala probudi", napisala je Ela i nastavila:

I čim sam sela u stolicu otvorila sam mobilni da pokažem frizerki kakvu boju hoću. I dok sam prelistavala stranice shvatila sam da mi je mobilni pun fotki Bali Di (ćerka Ele Dvornik). Ušla sam u klub tih ljudi", shvatila je odjednom Ela aludirajući na ljude koji u telefonu imaju bezbroj fotografija dece.

Ela Dvornik ponovo intrigira: Ime njene ćerke do sad niste čuli, a nacionalnost koju je odabrala za nju potpuno će vas iznenaditi (FOTO)

 

 

 

 

 

makonda-tracker