ISKRENA

Iako se razvela pre nekoliko meseci ne gubi nadu: Marija Kilibarda otkrila da bi volela da nađe ljubav za ceo život (FOTO)

0

Već mnogo godina voditeljkin profesionalni, ali i privatni život privlače pažnju publike i teško je reći šta ljude više zanima.

foto: Marija Zindović
foto: Marija Zindović

 

Marija Kilibarda je jedno od najlepših i najpopularnijih lica na našim televizijskim ekranima.

 

Ona je otkrila kako se priprema za emisije, zbog čega je ove godine nema u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato", govori o novinarstvu danas, neostvarenim željama i o tome kako je nastavila dalje posle rastanka sa Vladimirom Radmanovićem.

 

Da li je novinarski posao izgubio na ceni i u kojem trenutku?

 

Novinarski posao nikada ne može da izgubi na ceni, može samo da bude manje ili više ispunjena novinarska misija. Taj posao je potreban u svim segmentima naših života. Određeni aspekti ovog posla doveli su do toga da naša branša bude malo degradirana, zbog svih stvari koje uredništva zadaju kao glavne teme. Naravno, zadaju ih u skladu sa tim što ljudi traže. Novinarski posao je potreban, ali bi mogao malo da se „pročisti“.

 

Da li ti je krivo što nisi deo šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“?

 

Pomalo mi je krivo jer ga mnogo volim i veliki sam fan te emisije. Ipak, prioritet su bile dnevne emisije na kojima radim i koje sam radila. Nije bilo mogućnosti, osim da se kloniram.

 

Za njen blistavi osmeh nije zaslužan muškarac: Marija Kilibarda otišla u toplije krajeve a svi su oduševljeni u čijem društvu uživa (FOTO)

 

Najaktuelnije emisije na domaćim TV kanalima svakako su rijalitiji. Da li bi ti nekad pristala da budeš deo takve vrste zabave i za koju sumu?

 

Zvali su me pre nekih desetak godina da budem deo rijaliti programa, ali sam odbila. Iskrena da budem, ne znam ni zbog čega su me zvali, jer ja tamo ne pripadam.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker