glossy ispovest

NOVI GLOSSY: Lepa Brena - Ovo je istina o mom braku i razvodu

0

Tek što je proslavila 57. rođendan, naša čuvena pevačica Lepa Brena privela je kraju pesme za novi album, kojim će narednog vikenda otpočeti i svetsku turneju.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kada podvuče crtu za sve što je proživela, ponosno kaže da se iza profesionalnog uspeha krije porodični mir, ljubav njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića i uspesi njihovih sinova Filipa, Stefana i Viktora. Patnje i boli, koje su neminovno utkani u živote svih nas, uspešno je savladala pa kaže kako je nove životne izazove spremna da dočeka i vrcavim dosetkama.

 

Koliko ste uspeli da privatnost izolujete od scenske iluzije i da je ne prenesete u dom, u kojem ste samo majka i supruga?

 

- Tako što sam uvek bila sa obe noge na zemlji i nikada nisam dozvolila da me iluzija ponese, a nije da nisam mogla. Imala sam sve uslove, jer je Lepa Brena doživela ono što niko na ovim prostorima u tom obimu nije ni pre ni posle. Bez preterivanja. Kućni mir je neophodan svakome ko se bavi intenzivnim kreativnim radom. Sećam se komičnih situacija dok su nam deca bila mala, ja im pričam kako sam pevala pred sto hiljada ljudi, šta sam sve radila i gde sam sve bila, a oni se valjaju od smeha i neverice. Ali, kad su kasnije pogledali sve snimke, više im nije bilo smešno! To je najilustrativniji deo naše porodične atmosfere, gde se oduvek živelo vrlo jednostavno.

 

 

Kompletan intervju pročitajte u prvom broju magazina Glossy koji svake srede možete pronaći uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

makonda-tracker