PRIČA NEDELJE

NOVI GLOSSY: Princ Filip i princeza Danica - beba stiže sledeće godine

0

Kada su se 7. oktobra jedno drugome zakleli na večnu vernost, činilo se da će taj dan u životu njihovih kraljevskih visočanstava, princa Filipa i princeze Danice, ostati upisan kao najvažniji datum u kalendaru njihovog zajedničkog života ove godine.

foto: fond kraljevski dvor
foto: fond kraljevski dvor

 

Vest o tome da čekaju prinovu bacila je senku na svečani bal i ceremoniju sklapanja braka iako se odatle još prepričavaju uspomene.

 

 - Venčanje kao simbol naše ljubavi postaje novi period u našim životima koji donosi radost, uzbuđenje i odgovornost. Svaki dan dočekujemo s osmehom, na isti način kao što se pripremamo za sve obaveze koje nam donosi zajednički život, uz bezrezervnu radost za prinovu koju očekujemo sledeće godine. Naša vizija braka ista je kao sve ono što čini našu vezu, i prirodno ćemo nastaviti naš način života. Osnivajući porodicu, sve nove odgovornosti i dužnosti očekujemo s nestrpljenjem - otkriva princeza, prisećajući se trenutka u kom je upoznala svog partnera.

 

Kompletan intervju pročitajte u prvom broju magazina Glossy koji svake srede možete pronaći uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

 

 

makonda-tracker