NEMA KRAJA HORORU

Niko nije očekivao da se glumčina kao on nađe na spisku zlostavljača: Poznata glumica optužila Stivena Sigala za seksualno uznemiravanje (FOTO)

0

Glumica Julijana Margulis imala je vrlo neugodno iskustvo s glumcem Stivenom Sigalom, a izvukla se samo zato jer je vrištala. Nakon toga Harvi Vajnstajn je takođe hteo da je iskoristi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon toga Harvi Vajnstajn je takođe hteo da je iskoristi.

Imala sam 23 godine, to je bilo osamdesetih. Kasno uvče nazvala me agentica i rekla kako Sigal želi da dođem do njega u hotel da vežbamo scene. Odvratila sam kako nemam novaca za taksi, a ona mi je rekla da će mi Stiven vratiti novac. Kad sam došla on se pobrinuo da vidim kako ima pištolj, a onda mi je rekao de je on šaman i izlečitelj i da želi da me izmasira. Počela sam da vrištim i jedva sam se izvukla iz te situacije", kaže zvezda serije 'Dobra žena' Julijana Margulis.

Tvrdi kako, na svu sreću, ona i Stiven Siagal više nikada nisu bili sami.
Samo pet godina kasnije, 1994. glumica, tada zvijezda serije "ER", imala je dogovorenu audiciju za film kod producenta Harvija Vajnstajna  koji ju je, kaže, u hotelskoj sobi dočekao u kućnom ogrtaču, sa večerom i upaljenim svećama.

 

Njega danas više od stotinak žena, među kojima i moćne i slavne glumice, optužuje za zlostavljanje, silovanje i ucjenjivanje seksom u zamenu za posao.

 

Brutalno silovao žene, a onda im pretio? I glumac iz serije Vesele sedamdesete na listi holivudskih zlostavljača

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker