PROBLEMI SA ZDRAVLJEM

Lice joj se deformisalo: Mira Škorić završila u bolnici (FOTO)

0

Pevačica se pojavila na snimanju humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato” pod temperaturom, nakon što je primila infuziju u Urgentnom centru.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Mira Škorić je sve vreme dok su je maskeri prerušavali brisala nos, da bi se u jednom trenutku prisutnima požalila da joj smetaju blicevi foto-aparata.

Mira je pod temperaturom. Bila je i u Urgentnom centru, gde je primila infuziju. Ipak, ništa je nije moglo zaustaviti da uđe u kožu Marije Šerifović. Nervozna je mnogo i rekla je da joj smetaju blicevi foto-aparata - otkrio je dobro obavešteni izvor.

 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoricofficial) on


Nemam udvarače, šta će mi: Mira Škorić prvi put iskrena o svom privatnom životu (FOTO)

 

 

Vidno nervozna i ne preterano raspoložena za saradnju, pevačica je izgledala veoma loše. Lice joj je bilo potpuno deformisano, imala je jako crvenilo, a zanimljivo je da ni tako bolesna nije ispuštala cigaretu iz ruke.

 

Uprkos prehladi i problemima, folkerka nije želela da izostane sa snimanja, iako je imala opravdanje, već se stoički izborila sa problemom. Ona je otkrila da joj imponuje što je dobila da imitra Mariju Šerifović.

Fenomenalno sam se snašla u ulozi Marije Šerifović. Ona je najbolja pop pevačica na Balkanu, koja nas je sve obradovala kada je dovela „Evrosong“ u Beograd. Izdržaću nastup, nisam prehlađena - rekla je Mira za na iznenađenje svih prisutnih.

Nakon njenog komentara nije mogla da ćuti: Mira Škorić otkrila detalje odnosa sa Jelenom Karleušom (FOTO)

 

makonda-tracker