tuga

Lekari se bore za njegov život, na intenzivnoj je nezi, gde su posete zabranjene: Supruga Sinana Sakića potpuno skrhana (FOTO)

0

Legendarni pevač svim snagama bori se za život...

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Porodica pevača Sinana Sakića danima prolazi kroz dramu, nakon što se njegovo zdravstveno stanje zakomplikovalo posle operacije žučnih kanala.

 

Nakon što je i sama prošla pravi pakao zbog bolesti, Tina Ivanović uputila reči podrške kolegi: Legendo, izdrži i izađi iz svega kao pobednik!

 

Sabina Sakić, supruga popularnog pevača, otkrila je u izjavi da je njegovo stanje ozbiljno i da se lekari bore za njegov život.

foto: Damir Dervišagić

Naime, pevaču su pre više od deset dana lekari u Banjaluci ugradili dva stenta kako bi proširili žučne kanale, a operacija je prošla u najboljem redu. Međutim, komplikacije su usledile nakon Sakićevog povratka u Tuzlu, gde je već nekoliko dana na intenzivnoj nezi.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

foto: Promo

Duša me boli, u teškom je stanju. Lekari se bore za njegov život, na intenzivnoj je nezi, gde su posete zabranjene. Viđam ga nakratko. Moj Sinan je veliki borac i daće bog da preživi. Molim se stalno", rekla je Sinanova supruga.

Osmeh sa lica Jelene Karleuše skinule su tužne vesti: Tu sam za sve što treba...(FOTO)

 

"Sinanovo stanje je veoma ozbiljno, ali se svi molimo i nadamo da će se izvući. Veliki je borac, pobedio je u težim bitkama, pa će i u ovoj. Sakićeva porodica je uz njega, a Sabina bukvalno ne želi da ode iz bolnice. Iako može da da ga vidi smo nakratko, njoj je važno da stalno bude blizu, jer zna da Sinanu najviše znače njena podrška i blizina. Samo ona zna kako joj je u ovom trenutku", kaže izvor blizak bračnom paru.

 

 

makonda-tracker