PODELILA SA JAVNOŠĆU

Zgrabila je njegove ruke i stavila ih na moje grudi: Još jedna poznata lepotica progovorila o zlostavljanju (FOTO)

0

Foto model Ducen Kros najpoznatija po reklamiranju donjeg veša i vrelom telu odlučila je da se priključi kampanji protiv seksualnog zlostavljanja u modnoj industriji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Manekenka je na svom Instagramu podelila snažnu poruku.

Pre nekoliko godina sam bila na jednom snimanju u Bruklinu. Bio je uključen i muški model. Stilistkinja koja je bila nova u tom poslu pokazala nam je fotografiju na kojoj je muškarac obgrlio ženu oko grudi. Rekla je da želi da se fotografišemo tako. Rekla sam da je u redu, ali da ne želim njegove ruke oko svojih grudi, već da može da ih stavi na stomak ili ramena. Počelo je snimanje i posle nekoliko minuta stilistkinja je prišla da popravi moju majicu. Ona je onda zgrabila manekenovu ruku i stavila je na moje grudi. Sklonio ih je istog trenutka jer je prethodno čuo da ja to ne želim. Nisam mogla da verujem da je to uradila, bila sam puna besa", napisala je Ducen Kros podržavajući kampanju protiv zlostavljanja u poslu.

Još jedna poznata dama je pretrpela zlostavljanje: Kada sam se probudila videla sam da me snima (FOTO)

 

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

 

Iako je Ducen napisala da je samo podelila nečiju anonimnu ispovest, njeni fanovi su zaključili da je se ovaj slučaj zapravo dogodio njoj, te su joj poslali poruku podrške u nadi da se to više nikome ne dogodi na taj način.

 

makonda-tracker