rešila da progovori

Melani Grifit otkrila strašnu istinu o svom zdravlju: Zbog razvoda sam se suočila sa teškom bolešću

0

Nakon što se u medijima nedavno pojavila informacija o lošem zdravstvenom stanju slavne glumice, Melani je rešila da javno progovori o ovom problemu

foto: profimedia
foto: profimedia

Slavna glumica nedavno se, nakon što se duže vreme skrivala od očiju javnosti, pojavila na ulicama Los Anđelesa. Mnogima tom prilikom nije promakla mrlja koja je bila jasno vidljiva na nosu slavne Melani, nakon čega su se američki mediji odmah raspisali o njenom zdravstvenom stanju.

 

Naime, Melani je 2009. godine prvi put pobedila rak kože, a sada se ponovo suočila sa istim problemom, o kom je glumica rešila da javno progovori.

 

Prvi put u javnosti nakon operacije: Melani Grifit ponovo vodi bitku sa rakom
 

- Moje zdravstveno stanje je pod kontrolom zahvaljujući lekovima - rekla je Melani (60) koja je navodno bila na operaciji uklanjanja melanoma kože i sada se nalazi na terapiji.

 

Glumica je na konvenciji o zdravlju u Los Anđelesu otkrila još jedan detalj koji je sve do sada bio potpuno nepoznat javnosti.

 

Nekada prava lepotica i žena Antonia Banderasa: Melani Grifit danas neprepoznatljiva - plastični hirurzi oteli glumici identitet (FOTO)

 

Naime, Grifit je ovom prilikom priznala da boluje od epilepsije, a bolest je, kako kaže, izazvana stresom zbog razvoda od glumca Antonija Banderasa (57).

foto: Profimedia

 

makonda-tracker