glumački vitez

Legende nikada ne umiru: Dragan Nikolić dobija spomenik u Vrnjačkom parku

0

Ovom prilikom pozivamo sve poštovaoce Dragana Nikolića da toga dana budu prisutni i uveličaju trenutak otkrivanje statue...

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

U četvrtak 26. oktobra 2017. godine u 12:00h u Vrnjačkoj Banji u parku, svečano će biti otkrivena statua velikana srpskog glumišta Dragana Nikolića.

 

Svojim vrhunskim vajarskim umećem, profesor Dragoljub Dimitrijević, čija je uža umetnička oblast primenjeno vajarstvo, učinio je da legendarni Gaga večno šeta vrnjačkim parkom.

 

Životna priča Dragana Nikolića: Vitez koji je popravljao naš svet

 

Celokupno organizaciju i izradu statue preuzela je Specijalna bolnica Merkur, čije je popularni Gaga bio veliki prijatelj i dugo godina zaštitno lice Ustanove.

 

Očekuje se da će otkrivanju statue Dragana Nikolića prisustvovati veliki broj njegovih kolega i prijatelja, meštana Vrnjačke Banje, zaposleni Specijalne bolnice Merkur i predstavnici lokalne samouprave Vrnjačke Banje.

 

Ovom prilikom pozivamo sve poštovaoce Dragana Nikolića da toga dana budu prisutni i uveličaju trenutak otkrivanje statue.

 

Postavljanjem statue menadžment Merkura želeo je da velikog glumca ovekoveči u Vrnjačkoj Banji, koju je voleo i u njoj često boravio.

 

 

makonda-tracker