TAJNA

Njena svakodnevna rutina šminke i nege krije brojne trikove: Dru Barimor otvara svoj kutak lepote (FOTO)

0

Puder u prahu se godinama isticao kao nezaobilazan deo svake kozmetičke torbice i jedan od omiljenih proizvoda za kojim smo posezali kako bi postigli onaj savršeni mat finiš...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko sezona, novi trendovi u svetu lepote su prepoznatljivi mat izgled zamenili naglašenim prirodnim sjajem koji stvara mladalački izgled na svakoj koži.

 

Kod ove boje nemate prostora za promašaj: Crno od glave do pete obećava izgled od milion dolara (FOTO)

 

Puder u prahu postao je deo prošlih trendova, a hajlajteri su se ubrzo istakli kao novi favorit.

U potrazi za hajlajterom koji će uneti svežinu u svaku šminku i stvoriti istovremeno prirodan i primetan sjaj na vašem licu, kozmetičke kuće i drogerijski brendovi ponudili su sve od puderastih do kremastih i tekućih formula, od decentnog sjaja do upečatljivog holografskog efekta.

 

Holivudska glumica Dru Barimur iza sebe ima svoju kozmetičku liniju i godine posmatranja najboljih holivudskih vizažista. Njena kozmetička torbica i svakodnevna rutina šminke i nege krije brojne trikove.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

New BEAUTY post now up on incorporating SPF into your skincare regime. Every. Single. Day.

A post shared by SARA DONALDSON (@harperandharley) on

Nedavno, glumica je otkrila svoju minimalnu rutinu, omiljene proizvode, ali i neobičan trik koji je iznenadio i oduševio mnoge.

 

Natali Portman kao crna labudica izmamila sve osmehe na L.A. Dance Projectu: Mislili ste da je izgledala konzervativno? Pogledajte bolje (FOTO)

 

Nakon pudera u stiku, korektora i rumenila koje bira za stvaranje prozračne baze jednostavnog izgleda, Dru je pronašla savršeni proizvod koji donosi svežinu i stvara prirodan sjaj na njenom licu.

Umesto korišćenja hajlajtera, Dru Barimor se vraća svojoj hidratantnoj kremi za lice. Nanošenjem male količine hidratantne kreme na vrhove jagodica, luk obrva, duž sredine nosa i na Kupidonov luk, mesta na kojima bi inače naneli hajlajter, stvara se savršen sjaj na koži koji nijedan hajlajter ne može doneti.

 

Ovaj trik zasigurno je vredno isprobati, a sve što vam treba je vaša dnevna hidratantna krema, koja god ona bila.

makonda-tracker