UTUČENA

Bila sam sigurna da će se ona izboriti s tim: Jelena Karleuša propustila sahranu Done Ares (FOTO)

0

Pevačica priznala da nije otišla da isprati koleginicu na večni počinak jer veoma teško podnosi takve situacije...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša nije prisustvovala sahrani prijateljice Done Ares u Bihaću jer joj, kako kaže, takvi rastanci veoma teško padaju.

 

Ja sam pandursko dete večno gladna ljubavi i pažnje: Jelena Karleuša otvoreno o detinjstvu (FOTO)

 

Ona je teško podnela vest o smrti koleginice uz koju je bila do poslednjeg dana i bodrila je da ne odustane od najteže životne bitke. Iako su bile bliske, nije imala snage da se poslednji put oprosti od nje na pokopu u Bosni.

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

- Prijateljima ne idem na sahrane. Ta osoba više nije tu, i ne znam. To je bolna i stresna tradicija. Ja to ne mogu. Mislim da ne bih podnela - rekla je JK za sarajevsku TV1 i dodala da je, ma koliko Dona živela, ispunila svoju svrhu.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Bila sam sigurna da će se ona izboriti s tim. Ali, s druge strane, ona je imala jednu lepu svrhu. Ostavila je trag. Bez obzira na to što je otišla veoma mlada i što se namučila, ona je ispunila svoj cilj, a to je mnogo bitnije od svega - rekla je uz uzdahe pevačica.

Rijana nije jedina koja može da se pohvali ovakvim luksuzom: Jelena Karleuša pokazala čizme od 8000 evra (VIDEO)

 

Na pitanje kada će nastaviti sa snimanjem novih pesama, Karleuša je rekla da radi na tome, ali da nakon svega, ipak više voli da uživa sa voljenim osobama i da sve ide samo od sebe.

 

makonda-tracker