RADOST u jednoj slici

Pored njega ona je najsrećnija žena na svetu: Adriana Lima živi ljubav svog života (FOTO)

0

Zanosna crnka koristi svaki slobodan trenutak kako bi uživala u nežnostima sa svojim novim dečkom....

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših žena na svetu Adriana Lima svoju je sreću pronašla u zagrljaju turskog pisca Metina Hara, a svaki predah od nošenja revija na prestižnoj Nedelji mode u Njujorku, zanosna crnka koristi kako bi uživala u nežnostima sa svojim novim dečkom

 

Pogled koji parališe: Adriana Lima je opsednuta ovim modnim dodatkom (FOTO)

 

Jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđela Adriana Lima više ne skriva svoju beskrajnu sreću i zaljubljenost u markantnog turskog pisca Metina Hare.

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Tako je kratak predah od manekenskog angažmana na prestižnoj Nedelji mode u Njujorku iskoristila kako bi uživala u njegovim poljupcima i nežnostima, a fotografiju koja govori više od 1000 reči, Adriana je objavila na društvenim mrežama.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Još jednom si me učinio najsrećnijom ženom na svetu! – stoji u opisu fotografije koju je zaljubljena lepotica objavila na Instagramu.

 

Ova atraktivna brazilska manekenka iz bivšeg braka sa NBA zvezdom Markom Jarićem ima dve ćerke, sedmogodišnju Valentinu i četvorogodišnju Sienu, a uprkos Markovoj neveri koja je presudila njihovom braku, Adriana je sa bivšim suprugom uspela održati prijateljske odnose.

 

Ipak, čini se kako je crnokosa lepotica svoje ljubavne poraze konačno ostavila iza sebe pa je nakon duge potrage za onim pravim u markantnom piscu uspela pronaći sve ono za čim je tragala.

makonda-tracker