žena od stila

Mama kao svaka druga: Kraljica Leticija ispratila svoje devojčice prvi dan u školu (FOTO)

0

Kao i svaka druga mama, španska kraljica je automobilom odvezla prvog dana u školu svoje ćerkice Leonor i Sofiju, a jednostavno obučena sve je oduševila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa kraljica Leticija nedavno se našla na listi najbolje obučenih žena na svetu prema izboru prestižnog časopisa Vanity Fair u društvu ikona stila poput Rijane, Daše Žukove, Šarlot Gejnzburg i Kirsten Grin, između ostalih, a laskavu titulu stalno dokazuje odličnim modnim odabirima.

 

Cipele u boji kože ponovo su u modi: Kraljica Leticija lepršavim koracima osvojila poene kod modnih kritičara

 

Čini se da je bivša novinarka rođena sa stilom jer šta god da obuče, izgleda sjajno.

foto: Profimedia

Kao i svaka druga mama, španska kraljica je automobilom odvezla prvog dana u školu svoje ćerkice Leonor i Sofiju, a jednostavno obučena sve je oduševila.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Kraljica, koja je modne lekcije savladala s najboljim ocenama, bila je neodoljiva u plavoj kratkoj jakni sportskog kroja, beloj košulji, svetlim farmerkama i belim patikama, a u ovaj trendi dnevni look lepo se uklopila efektna torbica.

foto: Profimedia

Leticija je dobro poznata po svom umeću spajanja skupih dizajnerskih krpica sa svima pristupačnim brendovima.

foto: Profimedia

Ponosna mama zasigurno je bila jednako uzbuđena kao i ćerkice zbog prvog dana škole, a zanimljivo je da i princeze pohađaju istu školu u Madridu, Santa Marija De Los Rozales, kao i njihov otac, kralj Felipe VI.

makonda-tracker