oduševile fanove

Da je za pravu sreću malo dovoljno pokazala je Tamara Dragičević: Fotografija njene ćerkice Staše digla Instagram na noge

2

Tamara Dragičević i Petar Benčina su pre osam meseci postali ponosni roditelji ćerke Staše a jedna letnja fotografija malene princeze osvojila je Inszagram. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Glumica Tamara Dragičevič jedna je od onih dama koja ne voli previše da deli na društvenim profilim,a momente iz porodičnog života, pogotovo od kada je stigla malena Staša.

 

Ipak mama Tamara nije mogla da odoli i podelila je jednu fotografiju gde je pokazala kako danas izgleda njena mezimica, pa je postavila fotku sa odmora u Hrvatskoj.

 

On je zgodan i samo njen: Tamara Dragičević objavila fotografiju na kojoj je Petar Benčina u nešto drugačijem izdanju (FOTO)

 

Pozirale su pored mora, a fotografija je za kratko vreme dobila na hiljade lajkova i pregršt pozitivnih komentara, što je dovoljan pokazatelj koliko se njenim obožavateljima ovaj potez dopao.

 

Njih dve se nalaze na ostrvu Rab, gde uživaju u toplim, letnjim danima.

 

 

Tamara Dragičević u najseksepilnijem izdanju do sada: Glumica na Jelisavetinom venčanju u haljini o kojoj se priča (FOTO)

makonda-tracker