NA KRAJU JE IMALA SREĆE

Tužna sudbina naše pevačice anđeoskog glasa: Mlada je ostala bez roditelja i otisnula se u beli svet gde sada ređe samo uspehe (FOTO)

0

Život je skup različitih okolnosti. Lepih i manje lepih. Možda joj je na rođenju podaren prelep glas i karta za uspešan put u karijeri, ali kasnije joj je oduzeto ono što je najviše volela- svoje roditelje.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Saška Janković široj javnosti je postala poznata nakon učešća u šou programu "Prvi glas Srbije".

 

Sem karakteristične boje kose i posebne harizme, ova mlada dama se svakako izdvojila i po glasu i talentu koji je neosporan. I pre i posle tog šou programa ređala je dostignuća- festivali, učešće na Eurosongu kao prateći vokal i brojne nagrade.

 

 

A post shared by Saška Janks (@sashkajanx) on


Saška Janković: Tuga ne može da se pobedi

 

Pre sedam godina ostala je bez majke. Posle borbe sa bolešću njena majka, doktorka Mirjana Janković preminula je u 48. godini. Da nesreća nikako ne ide sama, svedoči sličan događaj samo četiri godine kasnije. Njen otac, takođe doktor, Dobrica Janković preminuo je takođe od posledica opake bolesti u 52. godini. Njemu je posvetila i pesmu "Spavaj".

 

U potrazi za nekim boljim i lepšim trenucima u životu, a i zbog samog posla Saška se seli u Beč. Tamo žvi već nekoliko godina.


Unikatan verenički prsten rezervisan za originalne dame: Saška Janković staje na ludi kamen (FOTO)

 

Na tom podneblju uspela je da zaređa brojne uspehe. Između ostalog, našla se i kao bliski saradnik Dragane Mirković na njenom poslednjem albumu, ali nastupila je i pred hiljadama austrijskih državljana na jednoj od najcenjenijih kulturih manifestacija u Austriji.

 

 

A post shared by Saška Janks (@sashkajanx) on

 

Danas je posvećena muzici, lepom životu u Beču. Kaže da u njenom životu uvek ima mesta za Srbiju i prijatelje koji su uz nju kao i sećanja na neka vremena koje je stvarnost možda izbrisala, ali su zauvek ostala u srcu.

 

 

 

makonda-tracker