nije mu lako

Za sve što mi se dešava samo Bog zna razlog: Božo Vrećo progovorio o teškim ljubavnim trenucim koje je proživljavao (FOTO)

0

Poznati bosanski muzičar u poslednje vreme prolazi kroz težak period. Božo Vrećo je nedavno raskinuo sa svojim partnerom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako se o toj ljubavi govorilo kao prvoj velikoj romansi između dva muškarca na Balkanu, veza je pukla, a sada se Božo osvrnuo i na težak period koji je za njim.

Za sve što mi se dešava, samo Bog zna razlog i verojatno je ono loše što mi se desi, samo spas od nečeg goreg. Ne mogu da živim s prevarama i lažima. Možda je Božja svetlost imala udela u mom saznanju. Više ne patim jer moje patnje on nije vrijedan, a iz njegovih je dela očito se vidi da nije bio onaj pravi- naglasio je popularni umetnik za jedan hrvatski portal.

Pre dve noći sam isplakao sve: Božo Vrećo saznao da ga verenik vara i sve dirnuo potresnom ispovešću

 

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

 

Božo je raskinuo vezu sa izvesnim Srbinom jer je otkrio da ta osoba vodi dvostruki život. O njemu nije hteo detaljnije da govori, a kaže da ga je takav događaj naveo da se posveti svojoj karijeri i u međuvremenu napiše dve nove pesme.

makonda-tracker