PRVI PUIT O LJUBAVI

Katarina Radivojević se udala? Prava istina o tajnom venčanju poznate glumice (FOTO)

0

Naša glumica Katarina Radivojević trenutno boravi u Beogradu, gde snima nastavak popularne serije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na pitanja o ljubavi je odgovarala dvosmisleno, ali je istakla da joj mama govori da nikada ne treba da se Na konstataciju da je kako je starija sve lepša, kaže:

Sada mi laskate. Nisam baš lepša. Mislim da pored toga što se bavim sportom, plesom, jogom, meditacijom, ključna je stvar kada je čovek ispunjen i zadovoljan sobom. Zadovoljna sam svojim načinom života i time kako sam napravila da budem malo u Americi, malo u Srbiji. Ovde radim, tamo se više borim i orijentisana sam na neke druge pravce. Valjda kada čovek to ima, jasno se reflektuje na njega i dobro se oseća.

Da li pojavio neki muškarac u vašem životu?

Možda.

Katarina Radivojević priznala: Nisam uspela u Holivudu...

 

 

Kada biste se venčavali, da li biste to uradili tajno kao što radi većina svetskih zvezda ili biste napravili veliku svadbu?

Naravno da bi bilo tajno, intimno. Niko neće znati, doduše možda sam se već venčala a da vi to niste saznali.

Neki novi momenti u životu Katarine Radivojević?

 Ne, ovo je bila šala, nisam se udala. Ali to je zaista tako, mislim da sve javne ličnosti imaju želju da to bude samo za njih i najbliže osobe. Znate, sve manje imam želju da budem prisutna u javnosti. Nemam instagram, fejsbuk, nemam ništa od socijalnih mreža, upravo iz tog razloga što ne želim sa javnošću da delim svoju intimu.
 

foto: Damir Dervišagić

Zbog jednog detalja, možete i na ulici prepoznati čija je sestra: Katarina Radivojević je veoma ponosna na nju, a ima i zbog čega (FOTO)

 

Kako izgleda vaš idealan muškarac?

Skoro da ne postoji. Znate kako moja mama kaže: „Nema nigde idealno.” Tako da sam počela da mislim da idealan ne postoji.

Da li vas roditelji prisiljavaju na udaju?

Ne, imam super roditelje koji su odavno prestali da se mešaju u moj život. Nekako mene moja mama skoro da bodri da ne treba nikada da se udam.

makonda-tracker