nije mogao više

Dosta je ćutao: Darko Lazić progovorio o navodnom neverstvu njegove supruge (FOTO)

0

Ljubavni mnogougao ili kako bi i sam Aca Lukas rekao, španska serija, dobila je još jedan nastavak. Ovoga puta glavni akter je Darko Lazić, suprug pevačice Ane Sević koja ga je navodno varala sa Lukasom.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Darko je ispričao svoje viđenje navodnih skandala koje prate njegovu suprugu.

 Kako vreme odmiče, sve sam sigurniji da mi neko od kolega opasno smešta i plasira kojekakve priče o meni jer im očigledno smetam, kao i moja žena. Ono što ja uradim najbolje je što umem, a očigledno umem čim radim ovoliko koliko radim. Posla mi ne manjka, a sve te priče o meni su očigledno nečije konstrukcije kako bi me omalovažavali- rekao je Lazić za pink.rs.

 

A post shared by Kangaroo Jack (@lazardarkovic) on

 

Dignute glave i s osmehom na licu: U jeku afere sa Lukasom oglasila se prvi put i Ana Sević (FOTO)

 

Naglasio je i da kolege mogu da nastave sa tim i da se on neće obazirati, a na kojeg kolegu je konkretno mislio, ostaje samo da se nagađa.

 

U nedavnom intervjuu za "Blic" Lukas je naglasio da nije bio ni u kakvim odnosima sa Darkovom suprugom Anom.

 

 

Otkrio celu istinu: Dok svi tračare o porukama koje je navodno Ana slala Lukasu, oglasio se Darko Lazić (FOTO)

 

Kategorički tvrdim da ništa nisam imao sa njom. Neko pokušava da mi smesti. Jedini dokaz koji imaju je nekakva poruka koja je navodno meni napisana, a koju ja nikada nisam dobio od Ane Sević na moj telefon. Pristup mom telefonu imamo isključivo ja i moja supruga, od koje nikada nisam krio telefon- rekao je Lukas..

makonda-tracker