SVAKA MAJKA ĆE SHVATITI

Volim te puno i jako ćeš nam nedostajati: Najteži trenutak u životu Viktorije Bekam (FOTO)

0

Viktorija Bekam nije jedna od onih poznatih dama koja lako pokazuje emocije ali sada nije mogla da se suzdrži.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Poznata dizajnerka Viktorija Bekam na svom Instagram profilu ali i drugim društvenim mrežama često deli fotografije iz privatnog života, ali nalet emocija koji je imala zbog jednog člana njene porodice mnoge je ostavio bez teksta, a neke i u suzama.

 

Naime, njen i Dejvidov sin Bruklin odlazi uskoro na koledž, i to ni manje ni više nego u Ameriku, u Njujork.

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Viktorija Bekam prekršila jedno od glavnih modnih pravila: Da li joj je plan bio da nas natera da i mi to učinimo?! (FOTO)

 

Fotografija koju je objavila iznenadila je fanove pošto je na njoj razmazana i uplakana u zgrljaju sina Bruklina. Komentar koji je napisala ispod je mnoge raznežio ali i rasplakao.

Svi smo tako ponosni na tebe, Brukline. Sjajni, maksimalni rezultati i sada ideš na koledž. Volimo te puno i jako ćeš nam nedostajati", napisala je Viktorija uz tag "da, ja plačem".

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Bruklin sprečio veći skandal: Viktorija sve teže toleriše Dejvidovo ponašanje – a nisu joj drage ni slavne lepotice s kojima se druži

 

Ovaj post je dokaz da i Viktorija koja se predstavlja veoma hladnom pokazao da i Viktorija ima svoje slabe tačke  i da su to njena deca.

 

Bruklin će strudirati fotografiju na Univerzitetu u Njujorku, a svi članovi porodice su veoma ponosni.

makonda-tracker