IZBAČENA IZ AVIONA

Naša poznata pevačica napravila haos na aerodromu: Posle žestoke svađe reagovalo je i obezbeđenje (FOTO)

0

Jedan sasvim običan let naše poznate pevačice pretvorio se u pravi skandal u kojem je ona izvukla deblji kraj.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ðorđevićeva se iznervirala kad ju je stjuard opomenuo da ne sme da koristi mobilni telefon pre nego što se motor ugasi, pa je nakon žestoke svađe uz pratnju obezbeđenja napustila letelicu.


Sanja Ðorđević napravila je skandal kad se posvađala sa stjuardom, zbog čega je izbačena iz aviona.

 

Sanja Đorđević iskreno o braku i preljubi: Suprugu dozvoljavam da da sebi oduška ako mu je to potrebno

 

Pevačica, koja je inače poznata kao miroljubiva i omiljena među kolegama na estradi, ipak nije mogla da ostane smirena kada se na nju bez ikakvog povoda obrušio momak koji je zaposlen u jednoj inostranoj avio-kompaniji. Kako smo saznali od izvora bliskog Sanji, cela frka i haos nastali su zbog mobilnog telefona.


Po sletanju aviona u Beograd, Sanja je izvadila aparat iz tašne u nameri da ga uključi. Tada joj je prišao stjuard i opomenuo je da to ne radi jer je telefoniranje zabranjeno. Neprestano joj je ponavljao da motori aviona još uvek nisu isključeni. Bila je baš neprijatna situacija - priča naš sagovornik.

 

Svašta mu je rekla. Vikala je na njega, psovala ga, govorila mu da je nekulturan i nevaspitan i da njena noga više neće kročiti u njihove avione. Stjuard je tada ućutao, povukao se i pozvao obezbeđenje, koje je došlo i zamolilo Sanju da napusti avion zbog remećenja reda i mira. Poručila im je da će sa zadovoljstvom izaći napolje i da više nikad neće koristiti usluge njihove avio-kompanije.

Pevačica je potvrdila naša saznanja.

Tačno je to što ste čuli. Na odmoru sam i ne mogu sad da pričam o tome - rekla nam je Sanja.

makonda-tracker