PREDIVNA PORODICA

Njihov zamak ljubavi jači je od svih i svega: Sloboda Mićalović na najlepši način pokazala koliko joj znače Vojin i ćerkice (FOTO)

0

Sloboda Mićalović u poslednje vreme počela je sve više sa svojim fanovima da deli prelepe porodične trenutke, a jedna fotografija sa letovanja mnogima je zapala za oko.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Poznati glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pauze od snimanje čuvene serije "Nemanjići" iskoristili su na najlepši mogući način. Oni slobodno vreme provode na letovanju  sa svojim preslatkim ćerkicama, bliznakinjama Verom i Milom. 

 

Sloboda često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije porodičnog uživanja, a jedna fotka je mnogim njenim pratiocima izmamila osmeh na lice.

 

Njima nije potreban luksuz da bi bili srećni: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković otkrili divan trenutak sa porodičnog letovanja (FOTO)

 

 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Naime, radi se o fotografiji sa plaže koju je Boba objavila a na njoj se vidi prelepi zamak od peska i na njemu su ucrtani inicijali "VMVS" koji označaju imena njihovih ćerkica, njenog supruga i njeno ime.

 

 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

Ni nakon devet godina braka, ona ne može da sakrije sreću: Sloboda objavila fotografiju zbog koje ćete se i vi ponovo zaljubiti u Vojina (FOTO)

 

Fanovi su se oduševili, a mnogi su komentarisali kako je lepo videti kada mama podetinji sa svojim anđelima.

 

 

makonda-tracker