divio mu se kao mali

Rame uz rame sa idolom: Sergej Trifunović podelio fotografiju o kojoj priča cela Srbija

0

Popularni glumac, čovek bez dlake na jeziku, Sergej Trifunović poslednjih dana uživa u svom životnom pozivu više nego ikad...

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nakon više od pune dve decenije na glumačkoj sceni, harizmatični Sergej Trifunović, konačno je upoznao svog idola, a ono što ga je najviše obradovalo jeste činjenica da njih dvojica zajedno rade na jednom projektu.

 

Mesečno potroši jedan stan u Beogradu za vina iz celog sveta: Otkriveno zašto je popularni glumac bankrotirao - njegovi izdaci zvuče kao bajka (FOTO)

 

U pitanju je snimanje filma "Volja sinovljeva" gde je poznata filmska ekipa na okupu. Deo filma snima se u Boru, a po onome što je do sad snimljeno čini nam se da će film podsećati na prvi deo  "Pobesnelog Maksa". 

 

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Iskusna glumačka ekipa raduje se ovom projektu koji govori o iskonskom dobru i zlu. 

 

A ono čemu se Sergej raduje jeste iskustvo koje će "pokupiti" od nešto starijeg kolege koji je oduvek važio za njegovog velikog idola.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

 

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

 

U pitanju je jedan od najvećih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije, Žarko Laušević, kojeg dugo nije bilo na domaćoj sceni. Pored Žarka i Sergeja, "svoje prste" umešaće još jedna legenda Svetozar Cvetković.

 

Komentari oduševljenja na Sergejovom Instagram profilu nisu izostali, "Skupa slika", "Žive legende" bili su samo neki od mnogobrojnih. 

 

Čovek ne može da živi sam, ali ne verujem u potpisivanje papira: Sergej Trifunović prvi put otvoreno o braku (FOTO)

 

Sergej je ovom prilikom pokazao koliko je počastvovan i radostan što može da stane rame uz rame sa svojim idolom i zajedno sa njim napiše komadić istorije domaće kinematografije. 

 

makonda-tracker