HASAN DUDIĆ ISKRENO

Jedan od najboljih Đošinih prijatelja progovorio: Niko se nije setio da mu dođe na sahranu a mnogi su mu ostali dužni (FOTO)

0

Folk pevač Hasan Dudić iskreno govori koliku tugu nosi u sebi zbog odlaska glumca Bogoljuba Mitića Đoše, koji je iznenada preminuo pre mesec dana.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

 

Hasan kaže da su Đoša i on bili i više od običnih drugara koji su zajedno prošli mnoštvo avantura u kojima je glumac često znao da nasmeje pevača svojim šaljivim opaskama.

Nije baš prijatno govoriti o tome, uvek mi je teško kada govorim o njemu. To je bio moj brat i drug i biće dok sam ja živ. Nikada nismo gledali ko ima para od nas dvojice, a ko nema, ko plaća a ko ne plaća. Bilo je momenata kada je i on meni nudio, pitao me je da li mi treba nešto kada sam izašao iz bolnice.

Nismo gledali ko će kome da da i koliko. Davali smo koliko smo imali", iskreno priča Hasan i dodaje da se njegove kolege nisu pojavile da glumca isprate na večni počinak.

Slavni glumac nas iznenada napustio: Preminuo Bogoljub Mitić Đoša

Žalosno je što sam jedini ja od pevača i prijatelja koliko je on imao, bio na sahrani, kao i moj menadžer. Niko se nije setio da dođe a mnogi su mu ostali dužni. To je bruka. Jeste bilo vruće, ali kada sam ja čovek sa visokim pritiskom odao počast čoveku, onda su mogli i drugi. Otišao sam u jako lošem stanju, nisam zdravstveno dobro. Išao sam od srca i ići ću sigurno i na 40 dana. Imao sam problema i šta da kažem, sve je bilo iznenada.

foto: Printscreen

Kupovao sam lekove za alergiju i za mene i za njega. Jako mi je teško kada pričam o njemu", ističe Hasan i dodaje da je upućen u Đošine dugove o kojima ne želi mnogo da govori

 

 

makonda-tracker