ISKORISTITE OVE SAVETE

Želite da vam dom odiše stilom i prefinjenošću, ovih stvari se odmah rešite!

0
Karneri, resice, pink ukrasi! Nipošto ne preterujte sa ženstvenim detaljima koji mogu biti odlični dok ostanu zaista detalji
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 Elle Decor Lisa.rs

Ovaj trik će vas oduševiti: Školskom kredom uklonite mrlje sa odeće!

Previše ženstvenih detalja 

Nikol Fuler

Feng šui saveti za uređenje kuhinje

Aranžmani od veštačkog cveća

Ako ugledam u vašem domu aranžman od svilenog cveća, to za mene znači samo jednu poruku – odustala sam od svega i za mene više nema nade“, tvrdi Suzan Ferije. 

Plišane životinje (naročito na krevetu) 

U domu jedne žene mora biti jasno da odiše ljubavlju, kaže dizajner Džon Kol. Međutim, to ne uključuje i uspomene iz detinstva. Ako ste odrasla devojčica, poklonite svoje igračke onima koje još nisu odrasle! 

Ukrasite poklone karanfilima od papirnih korpica za mafine (VIDEO) 

​​​​​​​Uramljene poruke, naročito one koje su inspirativnog karaktera

Još ako su izrađene goblenom, poruke u stilu – život pripada samo tebi – poručuju da je osobi neprekidno potrebna pomoć i podrška“, kaže Suzan Ferije.


Kozmetički proizvodi na svakom mestu

Ako ih ima u kupatilu, na komodi u dnevnoj sobi, pred ogledalom u predsoblju, to je već dizajnerski problem. Zaista nije neophodno da svako ko vam uđe u kuću stekne punu sliku o tome koliko kozmetike i šminke vi upotrebljavate, kaže dizajner Rajan Vajt.


Otkrijte trikove dizajnera: Kako da uredite svoj dom da izgleda kao malo žensko carstvo! (FOTO) 

Kolekcije lutaka

Zbirke igračaka, generalno, a naročito lutaka, pokazuju da ste zauvek ostali zarobljeni u detinjstvu, misli M. A. Alen. Doživljaj je jeziv, a naročito odbija muškarce, kaže ova mlada dizajnerka.

Porodične fotografije pored kreveta

Dizajneri imaju samo dve reči za to: nimalo seksi! Mnoštvo fotografija kućnih ljubimaca. Koliko god da su slatki, ako ispunite zid njihovim slikama, to nikad ne ispadne dobro, kaže Fulerova.

Bonsai: Umetnost za ljubitelje prirode​​​​​​​​​​​​​​ 

Uspomene iz srednje škole

Dizajneri su i tu nemilosrdni: ti su dani prošli! Mnogo rasparenih komada nameštaja. Dom u kojem ima mnogo rasparenih komada deluje konfuzno. Jedan do dva „stil brejkera“ su sasvim prihvatljivi i čine enterijer dinamičnim.

makonda-tracker