Promo

WI FI kamera na sniženju: Pratite s mora preko telefona šta se dešava u vašem domu

0

Leto je vreme za odmor i avanturu, ali šta se dešava sa vašim domom dok ste na moru?

Wireless kamera
Wireless kamerafoto: Promo

Da biste imali potpuni mir dok uživate na plaži, predlažemo vam da se pre odmora opremite kamerom po akcijskoj ceni koja omogućava nadgledanje vašeg doma, vikendice ili kancelarije preko BESPLATNE aplikacije u realnom vremenu – pogledajte OVDE.


Kontrola gde god da se nalazite


Bez obzira da li ste na drugom kraju grada ili u drugoj zemlji, u svakom momentu možete imatu kontrolu nad tim šta se dešava u vašem domu. Potrebno vam je samo nekoliko minuta za instalaciju – ova kamera je savršeno rešenje za sve koji žele sigurnost, kontrolu, odmor bez stresa. Pogledajte više informacija o kameri OVDE.

 

Wireless kamera
Wireless kamerafoto: Promo

Kada vam je potrebna WI FI kamera?

 

  •  **Putovanja:** Kada putujete van grada ili države i želite da imate kontrolu nad svojim domom.
  • -**Bezbednost dece:** Kada ostavljate decu samu kod kuće i želite da ih nadgledate dok su sa nekim ko ih čuva.
  • -**Bezbednost starih i bolesnih:** Kada su stari ili bolesni sami kod kuće i želite da budete sigurni da su u svakom momentu u najboljem redu i kako biste mogli da reagujete ako nisu.
  •  **Nadgledanje ljubimaca:** Kada ostavljate ljubimce same kod kuće i želite da ih pratite.
  •  **Kontrola poslovnog prostora:** Za nadzor prodajnih, proizvodnih i poslovnih objekata.


Pratite sve u realnom vremenu sa svog telefona


Jedna od najvećih prednosti ove kamere je mogućnost da se u svakom trenutku ulogujete preko svog telefona u aplikaciju i pratite šta se dešava u prostoriji gde je kamera postavljena. Ovo vam omogućava mir dok ste na odmoru, znajući da je vaš dom siguran.


Možda mislite da ovakva kamera košta čitavo bogatstvo, ali to nije tako! Danas je možete naručiti po sniženoj ceni koja će vas vrlo prijatno iznenaditi i to možete uraditi online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Sve što vam je potrebno za rad ove kamere su struja i internet! Postavite kameru gde želite, uključite je u struju i instalirajte aplikaciju CamHi na svom telefonu. Unesite ID kamere i šifru (koju kasnije možete promeniti) i kamera će se automatski povezati na Wi-Fi i aplikaciju. Ovi koraci su jednostavni i ne zahtevaju nikakva specijalna znanja ili veštine.


Ne čekajte! Iskoristite ovaj popust i obezbedite svoj dom ili poslovni prostor dok ste na letovanju. Poručite Wi-Fi kameru na broj 011/6 888 999 ili online OVDE. Uživate u svom odmoru bez brige, znajući da je vaš dom siguran.

makonda-tracker