promo

ČISTO VOĆE I POVRĆE: Kako najlakše da operete i pripremite namirnice pre jela?

0

Leto je savršeno vreme za uživanje u svežem voću i povrću! Kako da brže “sredite” namirnice pre jela, operete ih, procedite, iseckate? Predstavljamo vam POSUDU 3 U 1 – cediljku, vanglicu i dasku za sečenje u jednom praktičnom predmetu! Pogledajte OVDE cediljku 3 u 1!

Posuda 3 u 1
Posuda 3 u 1foto: Promo

 

Šta je POSUDA 3 U 1?

 

1. **Daska za sečenje:** Kada je ne rasklopite, posuda služi kao stabilna daska za sečenje voća, povrća i drugih namirnica.

2. **Posuda za pranje:** Povlačenjem ivica prema gore, posuda se pretvara u praktičnu vanglicu za odlaganje i pranje voća i povrća.

3. **Cediljka:** Na dnu posude nalazi se vakuum otvor koji omogućava lako pražnjenje vode, pretvarajući je u cediljku.

 

Gde kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Posuda 3 u 1
Posuda 3 u 1foto: Promo

 

Ova posuda može takođe služiti za čuvanje nekih potrepština u kuhinji npr. da u njoj stoje one stvari koje u kuhinji treba da su vam uvek pri ruci, a to su flaša od ulja, sirćeta i slično.

 

POSUDA 3 U 1 je savršena za leto! Kada se rasklopi, dovoljno je velika da u nju možete ubaciti led i flaše s pićem za rashlađivanje na izletu.

 

Kompaktna je i ne zauzima mnogo prostora kada je sklopljena, poput obične daske za sečenje. Ovo je idealno ako planirate pikniok i želite sami da pripremate hranu, ali niste sigurni koje ćete posuđe imati na raspolaganju.

 

Gde kupiti?

 

Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. I znate šta je još dobra stvar? To što je cena sada snižena!

 

Oslobodite prostor u kuhinji i pojednostavite pranje svežeg voća i povrća uz POSUDU 3 U 1. Naručite odmah i uživajte u praktičnosti tokom celog leta!

 

makonda-tracker