promo

Rashladite se u omiljenoj bašti ili dvorištu: Evo kako da uživate kad su velike vrućine

0

Tokom leta obožavate da sedite u bašti ili dvorištu, ali nekad velike vrućine mogu da pokvare ovo uživanje. Kako da vam bude prijatno napolju i da se rashladite? Pogledajte OVDE kako vaš mali raj može da bude idealan!

Set za vodenu maglu
Set za vodenu maglufoto: Promo

Vodena magla je genijalna stvar za rashlađivanje! Ovu vodenu maglu možete sami da postavite za svega par minuta. Može da se postavi:

 

  • Na terasi
  • U dvorištu (pod letnjikovac, ako ga imate; pod suncobran; na gornju ivicu kuće ispod krova ili gde vam već odgovara)
  • U bašti kafića/restorana, ako ga imate i ako želite da učinite svojim gostima prijatniji boravak bez obzira što je jako vruće

 

Kako funkcioniše?

 

Prskalice koje se kače na crevo su male i kroz njih voda prolazi tako da se od nje stvara vodena magla. Pošto na ovaj način održava vlažnost vazduha, set za vodenu maglu takođe smanjuje prašinu i rešava problem sa komarcima i drugim dosadnim insektima.

Poručite svoj komplet za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Set za vodenu maglu
Set za vodenu maglufoto: Promo

Ovaj komplet se montira na običnu česmu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara. Preporučeni pritisak je bar 2,5 bara. Potrošnja vode je oko 2 litre po satu po jednom raspršivaču.

 

Set sadrži:

 

  • crevo od 10 metara
  • 10 prskalica koje se montiraju na crevo
  • 1 priključak za dvorišnu slavinu

 

Ako i vi želite da uživate u letu punom parom, poručite već danas svoj set za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

 

makonda-tracker