promo

Osvetlite svaku prostoriju: Ovo je najbolje i najpraktičnije pomoćno osvetljenje

0

Želite dodatno osvetljenje u nekoj od prostorija, a ne želite baš da bušite i uvodite struju kako biste ovaj problem.

Bežične led lampe su uvek dobro rešenje za pomoćno osvetljenje
Bežične led lampe su uvek dobro rešenje za pomoćno osvetljenjefoto: VIEW Pictures Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Potrebno vam je pomoćno svetlo, a isto tako i da bude dekorativno. Idealno bi bilo i da ne morate da ustajete da bi svetlo uključili, pogotovo tokom noći. Sve ovo vam deluje kao da je potrebno previše para za ovakve vaše želje, ali imamo praktičan predlog - komplet bežičnih lampi!

 

Bežične led lampe
Bežične led lampefoto: Promo

Ovaj komplet bežičnih lampi se sastoji od 3 lampe. Poseduju tajmer koji možete podesiti da se automatski isključi, a radi i na daljinski čak do 10 metara udaljenosti. Takođe ima i dugme na njima i svetlima možete upravljati i pojedinačno.

 

Vrlo jednostavno se postavlja, uklanjanjem zaštitne folije, tako da nema potrebe za bušenjem ili skrivanjem žica. Idealne su za nedostupna mesta kao što su plakari, ostave, viseće kuhinje, stepenice, ali i sve ostale prostorije. Daljinskim upravljačem možete podešavati različite opcije osvetljenja, kao i sam tajmer.

 

Bežične led lampe
Bežične led lampefoto: Promo


Lampa se može koristiti kao klasična zidna lampa, a možete je nositi i u delove kuće u kojima nemate svetlo ili na izlete i kampovanje. Idealne su i kao pomoćno osvetljenje u manjim prostorijama ili ormarima, ali i kao dekorativno osvetljenje na npr policama.

 

OVDE možete poručiti lampe po ceni od 1.250 rsd, a možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

 

 

makonda-tracker