korisno

Poplava posle svakog kupanja? Uradite ovo i kada vam se više NIKAD neće zapušiti kad perete kosu

0

Jedan ili dva pranja kose, već se suočavate sa istom starom pričom - začepljen slivnik. Pitanje koje se stalno postavlja je kako se efikasno izboriti sa svim tim dlakama koje se nakupljaju u odvodu. Ali ne brinite, postoji rešenje OVDE!

Hvatač dlaka za slivnike neophodan je svakoj kući
Hvatač dlaka za slivnike neophodan je svakoj kućifoto: Promo

Koristite hemikalije za čišćenje odvoda nakon svakog tuširanja? Osim što je to finansijski nepovoljno, ti agresivni sastojci nisu baš najbolji izbor za vaše zdravlje. Ne samo to, već postoji i rizik od oštećenja cevi, što može izazvati veću štetu. Dakle, šta onda preduzeti kada standardna rešetka za slivnik više nije dovoljna?

 

Rešenje je iznenađujuće jednostavno - hvatač dlaka. Da, dobro ste pročitali! Ovaj praktični izum radi kao čarobnjak. Hvatač dlaka se sastoji od lanca koji se jednostavno postavlja u slivnik, dok gornji deo ostaje van. Dlake se lako hvataju za lanac, a kada se nakupi dovoljno, jednostavno ga izvučete i bacite u smeće zajedno sa svim dlakama. Nije, naravno, namenjen za jednokratno korišćenje, već zapravo može proći i do nekoliko meseci dok se na njemu nakupi dlaka dovoljno da bacite lanac.

 

Olakšajte sebi čišćenje kade i lavaboa – nabavite hvatač dlaka po povoljnoj ceni OVDE ili pozovite na broj 011/6 888 999. Pored toga, možete ga koristiti i u lavabou, a u pakovanju dolaze čak dva komada.

 

Hvatač dlaka za slivnike
Hvatač dlaka za slivnikefoto: Promo

Prednosti hvatača dlaka su brojne:

 

- Siguran je za vaše zdravlje, za razliku od agresivnih hemikalija koje se koriste za čišćenje odvoda.

- Jednostavan je za upotrebu - samo ga spustite u odvod i izvucite kada se natalože dlake.

- Jako dugo traje, što ga čini ekonomičnim rešenjem za dugoročnu prevenciju začepljenih slivnika.

 

Sada možete bezbrižno prati kosu, znajući da će vaš slivnik ostati čist. Poručite svoj hvatač dlaka već danas i sprečite zapušenje slivnika. Za više informacija i narudžbe, posetite veb stranicu OVDE ili kontaktirajte putem telefona na broj 011/6 888 999.

makonda-tracker