praktično

Dlake kućnih ljubimaca su svuda okolo? Gledajte kako da ih u jednom potezu skinete sve sa odeće

0

Dlake od ljubimaca po odeći i nameštaju su nekad prenaporne, a niste raspoloženi da usisavate 3 puta dnevno zbog toga, što je razumljivo. Pogledajte OVDE šta vam toplo preporučujemo da probate ako imate psa ili mačku.

Ako imate ljubimca, koristiće vam Fur Wizard četka za skidanje dlaka
Ako imate ljubimca, koristiće vam Fur Wizard četka za skidanje dlakafoto: Promo

Magična četka za uklanjanje dlaka dizajnirana je tako da efikasno uklanja dlake sa svih vrsta površina, čineći čišćenje bržim od svih dosadašnjih metoda. Zahvaljujući njenom ergonomskom dizajnu, držanje i korišćenje četke je jednostavno, pružajući vam maksimalnu udobnost i efikasnost tokom procesa čišćenja.

 

Zašto je tako posebna? Jedinstvena dupla površina četke omogućava vam da dlake efikasno uklonite sa nameštaja, odeće, tepiha i draperija. Gornja vlakna četke privlače dlake prilikom prevlačenja četke preko površine, dok suprotna strana omogućava lako uklanjanje dlaka sa same četke. Ova inovativna tehnologija garantuje dugotrajnu upotrebu i zahvaljujući njoj se četka uopšte ne troši.

 

Ne propustite priliku da nabavite svoju čarobnu četku po posebnoj ceni. Poručite je odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

 

Fur Wizard četka za skidanje dlaka
Fur Wizard četka za skidanje dlakafoto: Promo

Bilo da imate psa ili mačku, magična četka je savršeno rešenje za uklanjanje njihovih dlaka sa vaših stvari. Očistite odeću, kapute, nameštaj, tepihe i draperije sa lakoćom, čineći svoj dom čistim i udobnim za život.

 

Ne propustite priliku da nabavite svoju čarobnu četku po posebnoj ceni. Poručite je odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Kao dodatak, uz veliku četku dobijate i malu četku koja se lako može nositi u torbi, kao i postolje za samočišćenje četke.

 

Učinite čišćenje svog doma i svojih stvari lakšim nego ikada ranije uz revolucionarnu četku za uklanjanje dlaka od ljubimaca.

makonda-tracker