GDE SA SVOM OBUĆOM, A DA NE BUDE HAOS? Na ovaj način može da vam bude uredan hodnik!

0

U hodniku vam je stalno haos i svi ostavljaju obuću na sve strane. Želite da uđete u stan a da ne morate da preskačete parike, cipele ili papuče. Kako da sve to sredite? Pogledajte OVDE.

REŠITE SE NEREDA UZ POMOĆ SUPER PRAKTIČNIH POLICA ZA OBUĆU
REŠITE SE NEREDA UZ POMOĆ SUPER PRAKTIČNIH POLICA ZA OBUĆU foto: Michelangelo Oprandi / Alamy / Alamy / Profimedia

Obuća vrlo zgodno može da se posloži tako da vam ne smeta iako nemate cipelarnik. To ćete najjednostavnije uraditi ako nekoliko pari obuće poređate jedne iznad drugih. Kako to da uradite? Najjednostavniji način jeste da nabavite najpraktičniju stvar za ovu svrhu - policu za obuću.

PRAKTIČNA POLICA ZA OBUĆU PO SUPER CENI
PRAKTIČNA POLICA ZA OBUĆU PO SUPER CENI foto: Promo

Obične plastične police za obuću su najbolja stvar za ovo, jer pored toga što mogu da prime dosta obuće i da sve bude uredno, one ne zauzimaju mnogo mesta pa mogu da stanu i u najmanje hodnike a da ipak ne smetaju. Za razliku od cipelarnika koštaju neuporedivo manje, a plus što mogu po potrebi da se sklone sa strane ili u drugu prostoriju.

 

Jedna od možda najpraktičnijih polica nalazi se OVDE (a ako više volite da se raspitate detaljnije pre kupovine, možete i da pozovete na 011/6 888 999).

 

Ova polica ima 10 redova i crne je boje. Lako se uklapa u različite enterijere, lagana je i u nju može da stane sva vrtsa obuće: patike, čizme, cipele, sandale, papuče.

 

Dimenzije: visina 140cm, širina 51cm, dubina 24cm

 

Dakle, imate je OVDE ili pozovite 011/6 888 999 pa se tu raspitajte o detaljima i poručivanju.

PRAKTIČNA POLICA ZA OBUĆU
PRAKTIČNA POLICA ZA OBUĆU foto: Promo

 

makonda-tracker