korisno

Brzosušeća prostirka je sve što vam treba: Idealna i veoma praktična za svako kupatilo

0

U kupatilu stalno širite stare peškire ili razne prostirke kad izlazite iz kade ili tuš kabine. Brzo se prljaju, sporo suše i često morate da ih menjate. Vreme je da nabavite prostriku koja će vas oduševiti!

Brzosušeća prostirka za kupatilo
Brzosušeća prostirka za kupatilofoto: Promo

Prostirka za kupatilo je nešto što je potrebno svakom domu! Super upijajuća magična prostirka se lako suši, ne klizi, mekana je i udobna i još lakša za održavanje.

 

 

Ova prostirka može da vam stoji ispred kade, tuš kabine ili lavaboa. Sastoji se iz četiri sloja apsolutno bezbednog materijala: upijajući i prozračni sloj somota, memorijske pene, neklizajući đon od prirodne gume, bez zadržavanja vode. Otporna je na habanje, mekana i laka za održavanje. Možete je oprati i u mašini sa deterdžentom, ili samo očistiti četkom ili sunđerom, a boja ne bledi. Kapljice vode nestaju u roku od 5 sekundi, a može se sušiti na zidnim pločicama.

 

Brzosušeća prostirka za kupatilo
Brzosušeća prostirka za kupatilofoto: Promo

 

Ova magicna brzosušeća prostirka za kupatilo pruža udobost vašim stopalima! Zbog višeslojnog dizajna ćete se osećati kao da hodate po oblacima! Neka vam tuširanje ne bude zamorno i neka vam predstavlja užitak!

 

OVDE možete poručiti ovu neverovatnu prostirku po ceni od samo 1.280 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

makonda-tracker