idealno

PRAKTIČAN CIPELARNIK ZA VIŠE MESTA: Organizujte vašu obuću na OVAJ način!

0

Mesto za vašu obuću je uvek potrebno i nikad dovoljno mesta nemate.

foto: Promo
foto: Promo

Iako vam je sve sređeno po ukusu, uvek možete da dodate još nešto gde bi vam cipele bile odložene. Praktični i ne tako skupi cipelarnici su uvek pravi izbor. Mi vam preporučujemo ovu policu za cipele!

PRAKTIČNA POLICA ZA OBUĆU
PRAKTIČNA POLICA ZA OBUĆU foto: Promo

Organizujte svoje cipele sa praktičnošću: Ne morate više da gubite vreme tražeći svoje omiljene cipele među neredom. Ova polica može da drži do osam pari cipela, čineći organizaciju jednostavnom i urednom.

 

Idealan za očuvanje čistoće: Zaboravite na prljave cipele unutar vašeg doma. Postavljanjem ove police u ulaznom prostoru, sprečavate unošenje prljavštine sa ulice, čuvajući svoj dom čistim.

 

Višenamenski dizajn: Osim za cipele, polica je prilagodljiva za različite namene. Možete je koristiti za postavljanje saksija sa biljkama, dekoraciju, organizaciju knjiga, časopisa, igračaka i još mnogo toga.

 

Jednostavna montaža: Montiranje ove police je brzo i jednostavno, bez potrebe za specijalnim alatima. Uputstva za montažu se nalaze na poleđini pakovanja, olakšavajući vam proces.

 

Nema potrebe da se više brinete o neredu u svom domu. Polica za cipele je tu da vam pomogne da organizujete svoj prostor na efikasan način.

Poručite je danas OVDE po ceni od 1.600 rsd i uživajte u čistom i uređenom domu!

 

Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

PRAKTIČNA POLICA ZA OBUĆU
PRAKTIČNA POLICA ZA OBUĆU foto: Promo

 

makonda-tracker