sjajna ideja

PRAKTIČNA PEPELJARA: Bez neugodnih mirisa i dima koji se širi prostorom!

0

U zatvorenom prostoru gde se konzumiraju cigarete, dim može da smeta mnogima, pogotovo nepušačima. Kako da sprečite širenje dima u prostorijama? Potrebna vam je praktična pepeljara!

foto: Promo
foto: Promo

Pepeljara koja upija dim je inovativni proizvod dizajniran da pruži praktično i efikasno rešenje za kontrolu i smanjenje dima prilikom pušenja. Ova jedinstvena pepeljara kombinuje stil, funkcionalnost i naprednu tehnologiju kako bi pružila prijatno iskustvo pušenja, bez neugodnih mirisa i dima koji se širi prostorom.

 

Jedna od ključnih karakteristika ove pepeljare je njen materijal koji ima sposobnost upijanja dima. Izrađena od visokokvalitetnog poroznog materijala, ova pepeljara efikasno apsorbuje dim koji se oslobađa prilikom gašenja cigarete, sprečavajući njegovo širenje u okolini. To omogućava stvaranje prijatnijeg i čistijeg okruženja za vas i ljude oko vas.

 

Dizajn pepeljare je elegantan i modernog izgleda, prilagođen savremenim enterijerima. Bez obzira da li je u pitanju moderna kancelarija, elegantan kafić ili udoban dom, ova pepeljara će se besprekorno uklopiti u okolinu.

 

hangar
foto: Promo

 

Upotreba pepeljare koja upija dim je veoma jednostavna. Porozni materijal će odmah početi da upija dim, sprečavajući njegovo širenje. Dodatno, pepeljara ima ugrađen sistem za filtriranje mirisa, koji efikasno eliminiše neprijatne mirise duvana, ostavljajući svež i prijatan vazduh. Možete dodati i eterično ulje.

 

Pored toga, pepeljara je laka za čišćenje. Jednostavno je otvorite, izvadite upotrebni deo i ispraznite pepeljaru. Možete je i isprati vodom i sapunom kako biste održali čistoću i svežinu.

Dostupna je u cnoj boji, dimenzija 13.2 x 7.5cm. Uz pikslu dobijate filter unutar piksle i kesicu sa mirisom za pikslu.

 

OVDE možete poručiti ovu praktičnu pepeljaru po ceni od 1.190 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

 

makonda-tracker