korisno

Neprijatno iznenađenje za Ljilju iz Beograda: Kad je videla šta joj izlazi iz SUDOPERE, nije mogla da poveruje

0

Kad je videla šta joj izlazi iz sudopere, Ljilja (48, Beograd) nije mogla da veruje svojim očima. “Kao neka neman da će da izađe iz sudopere i napdne i mene”. A šta se ustvari stvarno dogodilo?

Iz sudopetre vrebaju neprijatna iznenađenja
Iz sudopetre vrebaju neprijatna iznenađenjafoto: Promo

Toliko je smrdelo iz sudopere da sam htela da poludim! Vodim računa da sve uvek bude čisto i mirišljavo, a iz sudopere je u jedom momentu počeo toliki smrad da se širi, da se nije zadržao samo na kuhinji, već se osećalo po celom stanu. Znala sam da nešto nije u redu.

 

Ne znam šta sve nisam probala da je očistim: hemiju, prirodne “mućkalice”, ništa nije pomagalo. Vidim neku penu reklamiraju – daj i to da probam! Poručim ja to, sutradan već stigne i rešim odmah da probam.

 

Stavila sam cevčicu u odvod i sipala tu penu kao što su prikazivali na internetu. Ljudi moji, kad je krenula da izlazi ta pena napolje u obliku kao nekog creva, sva puna prljavštine! Kad sam ja videla šta se sve tu nataložilo i koliko je to ustvari prljavo, bila sam srećna što miris koji je sudopera širila nije bio još neprijatniji! Kao neka neman da će sad da izađe iz sudopere, kroz smeh priča Ljilja.

 

Izgledalo je kao da se sva prljavština koja se godinama nagomilavala u odvodu iznenada probudila i izronila na površinu. Ovo je ta pena koja ju je spasla – OVDE su detalji (mada možete da ih dobijete i ako pozovete na 011/6 888 999.

 

Pena za odvod
Pena za odvodfoto: Promo

Pena za odgušenje kade, lavaboa i sudopere postala je njen tajni saveznik u ovoj borbi. Kada ju je ubrizgala u odvod, nije ni slutila koliko će efikasna biti. Nije prošlo dugo vremena pre nego što je shvatila da je ova pena mnogo više od običnog sredstva za čišćenje odvoda. Bila je to formula koja je donosila oslobođanje od zapušenja i neprijatnih mirisa.

 

Ako i vi želite da “pogurate” prljavštinu iz odvoda, poručite ovu čarobnu penu za odvode koliko danas OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

makonda-tracker